Winkelmand

Wil jij structureel je snowboardtechniek en skills trainen? Word lid van ons snowboardteam. Ons doel is om van jou een completere snowboarder te maken!

Onze trainers verstaan hun vak en geven je graag zo veel mogelijk tools om beter en met meer plezier te rijden. Onze trainingen zijn zo ingericht dat je na de training zelf verder kan oefenen met de behandelde technieken, tools en tips, omdat we herhalen en inslijpen belangrijk vinden voor het leerproces. Als je wilt investeren in jezelf en het maximale (plezier) uit je snowboardcarrière wilt halen, dan zit je bij ons goed! 

Wat kun je verwachten?

Om de week trainen we 1,5 uur in Snowworld Zoetermeer met een enthousiaste en fanatieke groep boarders op snowboardhouding, dynamisch snowboarden (carven, korte bochten, buckels), flat-tricks, freecarving en uiteraard (piste)freestyle. De nadruk ligt hier bij op functioneel en efficiënt bewegen, waardoor jij nog beter, zekerder en efficiënter je moves maakt. 

Een korte opsomming

  • Intensieve trainingen op hoog niveau
  • Snowboarden met functionele bewegingsprincipes en trainingsvormen 
  • Persoonlijke aandacht en feedback, gericht op jouw verbeterpunten
  • Trainings- en oefenvormen ingericht op de laatste trainingsprincipes en inzichten
  • Videobeelden en analyse(s)

Kosten en data

Per seizoen worden er 20 trainingen gegeven. Dit komt grofweg neer op om de week een training. De kosten hiervan bedragen € 300,-.
Er zijn trainingsgroepen op verschillende dagen.

* Donderdag:        09.30 – 11.00 uur
* Vrijdag:               09.30 – 11.00 uur
* Zondag:              08:30 – 10:00 uur in het hoogseizoen (1 oktober t/m 31 maart) en van 09.30 – 11.00 uur in het laagseizoen

* In overleg word je ingedeeld op een bepaalde dag afhankelijk van de beschikbaarheid.

  • Proeftraining: 1 proeftraining voor € 15,- exclusief baantoegang
  • Wanneer je later instroomt, betaal je naar rato de resterende trainingen. 
  • De kosten van de trainingen zijn exclusief baantoegang. 

Baantoegang Snowworld

Dankzij een exclusieve deal met SnowWorld bieden wij voor jou als teamlid sterk gereduceerde prijzen voor je jaarkaart bij Snowworld. Er zijn 2 opties:

Een beperkte jaarkaart, alleen geldig tijdens trainingsuren, is € 375,- .
Een onbeperkte jaarkaart, met onbeperkt toegang tot alle banen van Snowworld voor € 535,-. Gespreid betalen per maand is mogelijk zonder extra kosten.

Ben jij net zo verslaafd als wij en wil jij ook je snowboardskills structureel verbeteren? Mail of bel naar Remon en hij zal je alles vertellen wat je moet weten.

                                                

‘Eat, sleep, board, repeat’