Winkelmand

Snowboardtraining.nl werd in 2006 opgericht. Tot 2012 werden er trainingen, opleidingen en bijscholingen gegeven. Na een periode van inactiviteit door het krijgen van kids en andere werkzaamheden, zijn we in 2020 weer opgestart met een compleet nieuw programma, met minstens dezelfde passie en enthousiasme!

Remon en Mike hadden beiden het idee om meer met snowboarden te gaan doen en hebben vanaf de (her)start van snowboardtraining.nl de handen ineengeslagen. Beiden werkzaam als snowboardopleider, maar allebei met een andere achtergrond vullen ze elkaar goed aan en zitten ze vrijwel altijd op één lijn!

Inmiddels is de snowboardschool versterkt met nog meer toptrainers en opleiders. Een ijzersterk team dus, waardoor snowboardtraining.nl dé plek is waar je moet zijn als je op zoek bent naar kwaliteit!

Waarom trainen bij snowboardtraining.nl?

Bij ons staan leerresultaat en plezier voorop. Dit krijgen we voor elkaar door onze speerpunten.

  • Leren boarden door veel te boarden
  • Hooggekwalificeerde coaches met goede sociale vaardigheden
  • Kleine groepen, dus meer persoonlijke aandacht
  • Effectieve en bewezen methodische leerlijn

Met het hoogste gekwalificeerde diploma op zak weten we waar we over praten. We doen dit vanuit onze liefde voor de sport en willen je dus écht wat leren! Om je optimaal te begeleiden werken we alleen met de beste trainers die je niet alleen qua eigen vaardigheid inspireren, maar ook de didactische vaardigheden hebben om je verder te brengen. 

– Jouw voortgang is onze inspiratie –