Winkelmand

Al jaren gaan de trainers van Snowboardtraining.nl mee met de verschillende familiereizen georganiseerd door de Family Jam. Hoogtepunt van het seizoen is toch wel de Famjam Tignes die plaatsvindt in de meivakantie van 1-8 mei 2021. Tientalen gezinnen reizen die week af naar het fantastische wintersportgebied om te genieten van de lange dagen met altijd mooi weer, de prima sneeuwcondities én de perfect georganiseerde kinderlessen met eigen Nederlandse instructeurs. Voor de ouders wordt er tijdens de lessen een tour aangeboden. Zo is er voor iedereen altijd wat te doen!

Family Jam Special

Excusief voor de deelnemers van de Family Jam Tignes organiseren wij een training in SnowWorld Zoetermeer. Ter voorbereiding op de wintersport kun je nu, onder leiding van dezelfde instructeur die je op de FamJam gaat tegenkomen, het roest uit je benen Skiën of Boarden. Zo sta je zekerder en met meer zelfvertrouwen op de pistes van Tignes. Bovendien krijg je voldoende tips mee, waarmee je aan de slag kunt gaan tijdens je wintersportweek.

Interesse gewekt?

Voor info over de Family Jam surf je naar hun site. Wil je meer info over de Family Jam Special ter voorbereiding op de wintersportweek, dan vind je dat hier.

Categorieën: Laatste nieuws