Winkelmand

Dit is de trip waar je bij wilt zijn en waar je nog lang van zult (na)genieten! Met dit jaar ook een jeugdtraining!

In de meivakantie van 2024 zijn wij in Tignes en bieden we trainingen aan. Door de hoogte en omvang van het gebied biedt Tignes goede sneeuwomstandigheden en ruim 300 kilometer aan strak geprepareerde piste. Hier kun jij jouw snowboardskills echt een boost geven!

Dit is waar we het allemaal voor doen! Buiten, midden in de bergachtige natuur van de Alpen, met een board onder je voeten samen met je vrienden, familie en gelijkgezinden, genieten, cruisen, spelen, lachen, vallen en weer opstaan. Dit is snowboarden next level. Niet alleen krijg je les van de allerbeste snowboardinstructeurs, je gaat ook op stap met alleen maar leergierige, goede boarders, waardoor je ook elkaar beter maakt!

Let op, dit is geen georganiseerde reis, wij bieden alleen de trainingen aan in deze week. Wel werken we samen met een reisorganisatie waar je terecht kunt voor je accommodatie i.c.m. liftpas.

Training

Wil je graag gericht aan je skills werken, dan bieden we de volgende trainingen aan.

3 dagen training – Volwassenen
Van 9.30u-12.30u volg je training. Beter boarden door te boarden, maar wel met een specifiek doel voor ogen. Deze training is alleen geschikt voor de gevorderde tot expert boarder. Afhankelijk van de wensen en omstandigheden worden de trainingsdagen bepaald. Dit jaar kan de jeugd zich ook inschrijven, want we hebben een aparte jeugdgroep. Dus heel het gezin kan nu een training volgen!
Meivakantie 27 april-4 mei (Remon & Dylan)

€185,-

5 dagen training – Kids
Van 9.30u-12.30u volg je training. Beter boarden door te boarden, maar wel met een specifiek doel voor ogen. Deze training is alleen geschikt voor de gevorderde tot expert boarder en uiteraard qua inhoud afgestemd op de jeugd! Dit jaar kan de jeugd zich ook inschrijven, want we hebben een aparte jeugdgroep. Dus heel het gezin kan nu een training volgen!
Meivakantie 27 april-4 mei (Vera)

€240,-

Dagtraining
Wil je liever 1 dagdeel trainen, dan kan dat ook. Op maandag-, dinsdag- of woensdagochtend van 9.30u-12.30u, ga je intensief met Mike of Remon aan de slag, waarbij je genoeg aanknopingspunten krijgt om de rest van de week vooruit te kunnen. In overleg kunnen we ook een training in de middag plannen. Let op, alleen geschikt voor de gevorderde tot expert boarder.
Meivakantie 27 april-4 mei (Remon en Mike)
€75,-

FamilyJam – Meivakantie

In mei gaan zelf naar Tignes met onze gezinnen en sluiten ons aan bij de reisorganisatie de FamilyJam. Sylvia, een goede vriendin van ons én snowboarder in hart en nieren is de big boss van de Familyjam. Zij heeft fantastische accomodaties in de aanbieding voor supergoede prijzen. Daarnaast biedt ze ook complete pakketten met lessen voor de kids, liftpassen etc. Hierbij een korte opsomming van de mogelijkheden van de FamilyJam.

Tour de Tignes
Exclusief voor FamilyJam boekers kun je op maandag, dinsdag en woensdag gratis meedoen met de ‘Tour de Tignes’. Met de Tour cross je in de ochtend op een lekker tempo het hele gebied door onder leiding van een gids en krijg je af en toe een tip of aanwijzing. Geen les dus, maar gewoon lekker knallen. Om 12.30u is de tour ten einde en sluiten we af bij de kinderskischool, zodat je je kids kunt ophalen van de lessen. Onze trainer Mike neemt ook altijd één van de groepen mee (alleen in de meivakantie II).

Start-up
Heb je al een tijdje niet op je board gestaan en wil je een start-up les, dan bieden we die op zondagmiddag. Van 13.00u-15.00u volg je een refreshment les, waarbij we de basics herhalen en je met een goed gevoel de rest van de week tegemoet kunt zien. Geschikt voor de licht gevorderde tot gevorderde boarder.
Meivakantie – 28 april (Remon en Mike)

Off-piste Experience
We geven je even een heads-up voor deze activiteit die vanuit de familyjam georganiseerd wordt. Op woensdagochtend kun je met een ervaren, lokale gids mee het off-piste terrein in. De lokale gids weet feilloos de mooiste poedervelden te vinden. Een rugzak met 3-eenheid, pieper, schep en zonde is inclusief. Opgeven doe je ter plekke bij Sylvia. Geschikt voor de gevorderde tot expert boarder.

Accomodaties
Alle appartementen zijn lekker ruim en mooi ingericht met natuursteen & hout. Als je met meerdere families samen boekt, reserveren wij de appartementen naast of tegenover elkaar. Speciaal voor deelnemers aan de Family Jam hebben wij het hele appartementencomplex gereserveerd van Le Nevada en La Ferme: gezelliger kan het niet! Le Nevada**** is een complex met luxe chalet-appartementen, wellness faciliteiten en een prachtig zwembad, gelegen in het centrum van Tignes Val Claret, op loopafstand van de pistes

Mocht je dit, of een ander appartement willen boeken, dan loopt dat allemaal via de site van de FamilyJam. Uiteraard kan je ook zelf gaan zoeken en boeken buiten de aanbiedingen van de FamilyJam om. Wij bieden dus zelf geen complete reis en/of accommodatie aan.

SkigebiedenTignes – Val d’Isere – 300km piste!
HotelZelf regelen!
Datum27 april – 4 mei 2024
KostenVanaf €50,-

Neem contact met ons op voor maatwerk. Meld je snel aan, want het aantal plekken is beperkt!

Voor deze trip zijn onze Snowtrip annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Filters Sort results
Reset Apply
Datum
Activiteit
Locatie
Kosten
27-04-'24
Techniektrip Tignes
Tignes-Val d'isère
0,00