Winkelmand

Dit is de trip waar je bij wilt zijn en waar je nog lang van zult (na)genieten!

In samenwerking met onze partner Wintertrips.eu bieden we je deze onvergetelijke Snowtrip aan. Hun slogan: ‘Wintersporttrips voor groepen met sportieve ambities’, sluit naadloos aan op onze visie. Natuurlijk nemen we wel onze eigen instructeurs mee, zodat je op vertrouwde wijze training krijgt.

Dit is waar we het allemaal voor doen! Buiten, midden in de bergachtige natuur van de Alpen, met een board onder je voeten samen met je vrienden en gelijkgezinden. Genieten, cruisen, spelen, lachen, vallen en weer opstaan. Dit is snowboarden next level. Niet alleen krijg je les van de allerbeste snowboardinstructeurs, je gaat ook op stap met alleen maar leergierige, goede boarders, waardoor je ook elkaar beter maakt!

En thuis in het hotel geniet je van de rust, de luxe ambiance en de gezellige bar. Zo laad je je weer op voor een nieuwe epische dag op de berg!

We verblijven 7 nachten in een luxe 3* hotel. De reis is op basis van eigen vervoer. Echter bieden we wel de mogelijkheid om met onze luxe touringcar te reizen, heen, terug en ter plaatse. Kosten daarvoor zijn €125,- p.p.

Er wordt 6 dagen training gegeven van zondag t/m vrijdag van 8:30-12:30 uur. In de middag én de laatste zaterdag is er tijd om zelf te boarden.

Voor deze trip zijn onze Snowtrip annuleringsvoorwaarden van toepassing.

SkigebiedenWe zoeken nog naar een mooie onontdekte parel!
Hotel*** Hotel
Datum26 maart – 2 april 2022
Kostenvanaf € 899,-
InclusiefHotel, 7 nachten o.b.v. halfpension, liftpas (7 dgn) en snowboardtraining (6 dgn)
ExclusiefVervoer, lunch

Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.