Winkelmand

LET OP DEZE TRIP IS AL GEWEEST, BINNENKORT VOLGT ONS NIEUWE AANBOD.

In samenwerking met onze partner Wintertrips.eu bieden we je deze onvergetelijke Snowtrip aan. Hun slogan: ‘Wintersporttrips voor groepen met sportieve ambities’, sluit naadloos aan bij onze visie. Natuurlijk nemen we wel onze eigen instructeurs mee, zodat je op vertrouwde wijze training krijgt.

Dit is waar we het allemaal voor doen! Buiten, midden in de bergachtige natuur van de Alpen, met een board onder je voeten samen met je vrienden en gelijkgezinden. Genieten, cruisen, spelen, lachen, vallen en weer opstaan. Dit is snowboarden next level. Niet alleen krijg je les van de allerbeste snowboardinstructeurs, je gaat ook op stap met alleen maar leergierige, goede boarders, waardoor je ook elkaar beter maakt!

En thuis in het hotel geniet je van de rust, de luxe ambiance en de gezellige bar. Zo laad je je weer op voor een nieuwe epische dag op de berg!

We verblijven 7 nachten in het luxe 3* hotel Jufa in Bad Aussee. De reis is op basis van eigen vervoer. Echter bieden we wel de mogelijkheid om met onze luxe touringcar te reizen, heen, terug en ter plaatse. Kosten daarvoor zijn €125,- p.p.  We vertrekken op zaterdag 20 maart om 6:00 uur vanuit Sittard en rijden terug op zaterdag 27 maart na het diner, met aankomst op zondagochtend.

Er wordt 6 dagen training gegeven van zondag t/m vrijdag van 8:30-12:30 uur. In de middag én de laatste zaterdag is er tijd om zelf te boarden.

Voor deze trip zijn onze Snowtrip annuleringsvoorwaarden van toepassing.

SkigebiedenTauplitz, Loser/Altausse, Oostenrijk
Hotel*** Hotel Jufa Bad Aussee
Datum20-28 Maart 2021
Kostenvanaf € 799,-
InclusiefHotel, 7 nachten o.b.v. halfpension, liftpas (7 dgn) en snowboardtraining (6 dgn)
ExclusiefVervoer, lunch
Filters Sort
No results found. Clear filters and try again?