Winkelmand

DOOR COVID HELAAS GECANCELD – JE KUNT DUS NIET BOEKEN

Wat gaan we doen?
Deze reis is voor de echte diehard, die echt nog aan zijn/haar snowboardmeters wilt komen, zo op de valreep van het zomerseizoen. We gaan 4 dagen snowboarden met de aankomst op woensdagmiddag of avond. In de ochtend heb je training, waarbij we snappen dat je niet te lang wilt stilstaan en veel wilt boarden. Leren door te boarden dus!  Donderdag, vrijdag en zaterdag is  training in de ochtend en na de lunch kun je je eigen gang gaan. Ook zondag kan je in de ochtend nog de berg op om aan je quota te komen om tegen het middaguur weer richting huis aan te gaan.

Als je het slim aanpakt vertrek je woensdagmiddag na het werk en ben je zondagnacht weer thuis. 4 dagen boarden kost je dan slechts 2 vrije dagen.

Waar gaan we heen?
Naar Oostenrijk, de Hintertux gletscher om precies te zijn. Momenteel is er 30km piste geprepareerd en zijn de omstandigheden prima. Hintertux is een gletscher met gevarieerd terrein. Perfect dus om een aantal dagen te kunnen boarden! Verwacht echter geen gebied waar grote dagtochten mogelijk zijn.

We verblijven in Hotel Pinzger. Dit is een mooi en goed aangeschreven 3*** hotel, midden in het dorpje Tux. Je hoeft tijdens je verblijf niets meer met je auto te doen. Supermarkt, restaurants ect. zijn allemaal op loopafstand. De gletscher ligt op slechts een paar km afstand en kunnen we met de skibus doen. Het hotel beschikt over een eigen welness, dus lekker chillen na het boarden. Ons verblijf is op basis van logies/goed ontbijt, maar tegen betaling van slechts €11,- per dag kun je ook half pension bijboeken. Ik denk echter dat iedereen de mogelijkheid open wilt houden om buiten de deur te kunnen eten.

Wanneer gaan we?
De trip staat nu gepland van 9-13 juni, maar is onder voorbehoud van de regels vanuit Nederland. 19 mei zijn buitenlanders welkom in Oostenrijk, echter moet vanuit Nederland het negatieve reisadvies nog worden omgezet in een code geel of groen. Dit is nu nog oranje, waardoor alleen noodzakelijke reizen zijn toegestaan. De verwachting is echter dat dit zeer binnenkort wordt versoepeld.

Kosten***
De kosten voor deze trip bedragen €625,-. Hiervoor krijg je 4 hotelovernachtingen van woensdag 9 juni 15.00u – zondagmiddag 13 juni ca 13.00u. Dus, logies en ontbijt, inclusief WiFi en welness, gratis parkeren en gratis pendelbus van en naar de gletscher. Daarnaast 3 dagen snowboardtraining afgestemd op jouw niveau. Inclusief video-analyses en goede tips en trucs waar je ook na deze dagen nog wat aan hebt! Uiteraard is ook je liftpas voor 4 dagen inbegrepen in de prijs. Mocht je aan 3 dagen boarden genoeg hebben, dan kan je ook een liftpas voor 3 dagen boeken.
Alleen vervoer je lunch en diner moet je nog zelf regelen.

Extra mogelijkheden
Wil je liever Half pension, dan kan dat tegen een meerprijs van €11,- per dag. Meerprijs voor een single room is €15,- per dag. Een 3 daagse i.p.v. 4 daagse liftpas levert je een voordeel van €39,- op.

  • Annuleringsverzekering is exclusief, dus als je dit wilt moet je het zelf afsluiten. Tot een week van te voren kun je kosteloos annuleren, daarna zal ik 30% van de reiskosten moeten doorberekenen.
  • Je hebt een vaccinatie/test/genezingsverklaring nodig. Bij bijvoorbeeld Spoedtest.nl heb je een geldige test voor €49,-. Maak dit een aantal dagen voor vertrek in orde. Voor info kun je bij ons terecht.

Wil jij als eerste in de sneeuw staan zodra het kan, reserveer dan jouw plek, door een aanbetaling van €50,- te doen. Er zijn 8 plekken beschikbaar met een minimum aantal van 5 deelnemers.