Winkelmand

Wat gaan we doen?


Deze reis is voor de echte diehard, die nog voor aanvang van het echte winterseizoen zijn of haar eerste snowboardmeters wilt maken. We gaan van 6-10 oktober 2021 4 dagen snowboarden met de aankomst op woensdagmiddag of avond. In de ochtend heb je training, waarbij we snappen dat je niet te lang wilt stilstaan en veel wilt boarden. Leren door te boarden dus!  Donderdag, vrijdag en zaterdag is er training in de ochtend en na de lunch kun je je eigen gang gaan. Ook zondag kan je in de ochtend nog de berg op om aan je quota te komen om tegen het middaguur weer richting huis aan te gaan.

Als je het slim aanpakt vertrek je woensdagmiddag na het werk en ben je zondagnacht weer thuis. 4 dagen boarden kost je dan slechts 2 vrije dagen.

Waar gaan we heen?


Naar Oostenrijk, de Hintertux gletscher om precies te zijn. Deze gletscher is het hele aar geopend door zijn prima sneeuwcondities en pistes liggen er altijd strak  geprepareerd bij. Hintertux is een gletscher met gevarieerd terrein. Perfect dus om een aantal dagen te kunnen boarden! Verwacht echter geen gebied waar grote dagtochten mogelijk zijn.

We verblijven in Hotel Alpengruss. Dit is een mooi en goed aangeschreven 3*** hotel, midden in het dorpje Tux. Je hoeft tijdens je verblijf niets meer met je auto te doen. Supermarkt, restaurants ect. zijn allemaal op loopafstand. De gletscher ligt op slechts een paar km afstand en kunnen we met de skibus doen. Het hotel beschikt over een eigen welness, dus lekker chillen na het boarden. Ons verblijf is op basis van logies/goed ontbijt, maar tegen betaling van slechts €11,- per dag kun je ook half pension bijboeken. 

Kosten

De kosten voor deze trip bedragen €625,-. Hiervoor krijg je 4 hotelovernachtingen van woensdag 6 oktober 15.00u – zondagmiddag 10 oktober ca 13.00u. Op basis van logies en ontbijt, inclusief WiFi, Welness, gratis parkeren en gratis pendelbus van en naar de gletscher.

Daarnaast 3 dagen snowboardtraining afgestemd op jouw niveau. Inclusief video-analyses en goede tips en trucs waar je ook na deze dagen nog wat aan hebt! Bovendien brengen we nog wat extra’s mee om je nog beter te begeleiden bij je leerproces! Wat dat is blijft nog even geheim.

Uiteraard is ook je liftpas voor 4 dagen inbegrepen in de prijs. Mocht je aan 3 dagen boarden genoeg hebben, dan kan je ook een liftpas voor 3 dagen boeken.

Extra info

Wil je liever Half pension, dan kan dat tegen een meerprijs van €11,- per dag. Meerprijs voor een single room is €15,- per dag. Een 3 daagse i.p.v. 4 daagse liftpas levert je een voordeel van €39,- op.

  • Annuleringsverzekering is exclusief, dus als je dit wilt moet je het zelf afsluiten. Tot 2 weken van te voren kun je kosteloos annuleren, daarna berekenen we 30% van de reiskosten door.
  • Voor een vaccinatie/test/genezingsverklaring ben je zelf verantwoordelijk. Zodra het zover is kunnen we je natuurlijk wel vertellen wat je precies nodig hebt.
  • Corona-garantie. Dus bij coronagerelateerde annulering vanuit onze kant, gewoon geld terug.
SkigebiedenHintertux
HotelHotel Alpengruss Tux ***
Datum6 – 10 oktober 2021
Kostenvanaf € 625,-
InclusiefHotel, 4 nachten o.b.v. logies/ontbijt, liftpas (4 dgn) en snowboardtraining (3 ochtenden)
ExclusiefVervoer, lunch, diner

Wil jij dit seizoen als eerste in de sneeuw staan, maak dan je reservering compleet en boek nu!

Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.