Winkelmand

Wat gaan we doen?


Deze reis is voor de echte diehard, die nog voor aanvang van het echte winterseizoen zijn of haar eerste snowboardmeters wilt maken. We gaan van 5-9 oktober 2022 vier dagen snowboarden met de aankomst op woensdagmiddag of -avond. In de ochtend heb je training, waarbij we snappen dat je niet te lang wilt stilstaan en veel wilt boarden. Leren door te boarden dus!  Donderdag, vrijdag en zaterdag is er training in de ochtend en na de lunch kun je je eigen gang gaan. Ook zondag kan je in de ochtend nog de berg op om aan je quota te komen om tegen het middaguur weer richting huis aan te gaan.

Als je het slim aanpakt vertrek je woensdagmiddag na het werk en ben je zondagnacht weer thuis. 4 dagen boarden kost je dan slechts 2 vrije dagen.

Snowboardtraining

Je krijgt 3 ochtenden training van uiterst gekwalificeerde en bevlogen trainers. Technische trainingen worden afgewisseld met ervaringstrainingen, videoanalyse en theoretische achtergronden. In de middag ben je in principe vrij, maar in de praktijk gaan we vaak met zijn allen het geleerde van de ochtend toepassen tijdens het freeriden. We garanderen leerresultaat en plezier, onze pijlers van iedere les.

Waar gaan we heen?


Naar Oostenrijk, de Hintertux gletscher om precies te zijn. Deze gletscher is het hele jaar geopend. Door zijn prima sneeuwcondities liggen de pistes er altijd strak  geprepareerd bij. Hintertux is een gletscher met gevarieerd terrein. Perfect dus om een aantal dagen te kunnen boarden! Verwacht echter geen gebied waar grote dagtochten mogelijk zijn.

We verblijven in Hotel Alpengruss. Dit is een mooi en goed aangeschreven 3*** hotel, midden in het dorpje Tux. Je hoeft tijdens je verblijf niets meer met je auto te doen. Supermarkt, restaurants ect. zijn allemaal op loopafstand. De gletscher ligt op slechts een paar km afstand en kunnen we met de skibus doen. Het hotel beschikt over een eigen wellness, dus lekker chillen na het boarden. Ook is er een kleine bar waar je nog een drankje kunt doen en een praatje kunt maken. Gastvrouw Jasmin en gastheer Martin laten je echt thuis voelen!

Het eten is hier uitstekend. Zo goed zelfs, dat we het aandurven om alleen Half Pension aan te bieden. Voor iedereen staat er wel iets lekkers op het menu. Moeilijke eter? Dan wordt er gewoon nog even iets anders voor je gemaakt, geen probleem!

Het verblijf is gebaseerd op een 2-persoonskamer. Uiteraard geef je zelf aan bij welk maatje je op de kamer wilt. Kun je niet kiezen, dan zijn er ook enkele 3-persoonskamers te boeken. Toch liever alleen op een kamer, dan is dat ook een optie.

Kosten

De kosten voor deze trip bedragen €689,-. Hiervoor krijg je 4 hotelovernachtingen van woensdag 5 oktober 15.00u – zondagmiddag 9 oktober ca. 13.00u. Op basis van half pension, inclusief WiFi, Wellness, gratis parkeren en gratis pendelbus van en naar de gletscher.

Daarnaast 3 dagen snowboardtraining afgestemd op jouw niveau. Inclusief video-analyses en goede tips en trucs waar je ook na deze dagen nog wat aan hebt!

Uiteraard is ook je liftpas voor 4 dagen inbegrepen in de prijs. Mocht je aan 3 dagen boarden genoeg hebben, dan kan je ook een liftpas voor 3 dagen boeken.

Extra info

Wil je liever in je eentje op een kamer, ook dat kan. De meerprijs voor een single room is €16,25,- per dag.
Zondag op tijd naar huis? Een 3 daagse i.p.v. 4 daagse liftpas levert je een voordeel van €40,- op.

  • Annuleringsverzekering is exclusief, dus als je dit wilt moet je het zelf afsluiten. Check onze annuleringsvoorwaarden voor het boeken van deze reis.
  • Voor een vaccinatie/test/genezingsverklaring ben je zelf verantwoordelijk. Zodra het zover is kunnen we je natuurlijk wel vertellen wat je precies nodig hebt.
  • Corona-garantie. Dus bij coronagerelateerde annulering vanuit onze kant, gewoon geld terug.
SkigebiedenHintertux
HotelHotel Alpengruss Tux ***
Datum5 – 9 oktober 2021
Kostenvanaf € 649,-
InclusiefHotel, 4 nachten o.b.v. half pension, liftpas (4 dgn) en snowboardtraining (3 ochtenden)
ExclusiefVervoer, lunch

Wil jij dit seizoen als eerste in de sneeuw staan, maak dan je reservering compleet en boek nu!

Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.