Winkelmand

Wil je intensief aan je techniek werken, dan is de training M wellicht iets voor jou. We nemen je 4 uur lang mee de baan op, met een kleine pauze halverwege. We analyseren dan gelijk de video die we van je gemaakt hebben en gaan met die feedback weer aan de slag in de tweede helft van de training. Naast het trainen van de basisvaardigheden, gaan we ook aan de slag met een specifiek thema, zodat je gericht oefent op het gebied van jouw interesse.

Flattricks

Kies je voor Basics & Flattricks dan oefen je naast de basisvaardigheden ook pistetrucs, zoals de ollie, 180/360 slides, maar ook switch rijden komt aan bod. En natuurlijk hebben we aandacht voor die ene move die je maar niet onder de knie krijgt!

Park

Bij de Basics & Park gaan we het funpark in waar je leert om over de Kicker te gaan en we pakken natuurlijk de rails mee. Wij zorgen ervoor dat je die landing nu wel gaat sticken en die rails tot het einde kan railen! Superspannend, maar onze instructeurs loodsen je er veilig doorheen.

Speed & Carve

Ben jij een echte snelheidsfreak, dan is de Speed & Carve je op het lijf geschreven. Nadat we je ‘goed’ op je board hebben gezet gaan we de snelheid opvoeren en krijg je tools mee om dat ook onder controle te houden. Kantenhoek daar draait het om bij deze training! Eurocarve, Revert carve en Jumpturns zijn enkele van de technieken die we gaan doen!

Kijk in de agenda wanneer de training van jouw keuze op het programma staat!

  • Baantoegang en gebruik materiaal zijn inclusief.
  • Het dragen van een helm is verplicht.
  • Bij annulering gelden onze annuleringsvoorwaarden.
Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.