Winkelmand

Onze meest geboekte training en niet voor niets! Een dagvullend programma met de meeste sneeuwuren uit ons Daytrip aanbod. Door deze opzet leer je niet alleen de nieuwste technieken. Je hebt ook de tijd om ze toe te passen en de beweging in te slijpen.

Programma

We starten de dag met een uitleg van onze visie en nemen het programma met je door. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens gaan we de sneeuw in om te werken aan je snowboardvaardigheden. Gedurende de dag zullen er videobeelden van je gemaakt worden, die we analyseren om vervolgens weer de sneeuw in te gaan om met de feedback die je hebt gekregen aan de slag te gaan.

Om 13.00 uur genieten we van een uitgebreide lunch en is er even tijd om bij te komen en te ontspannen. Aan het einde van de dag sluiten we af met een drankje (en mooie verhalen) aan de bar.

Een intensieve dag, waarbij leren en plezier centraal staan en met de tips en trucs die je tijdens deze dag krijgt kan je bovendien nog weken vooruit, zodat je op je eigen wintersport gericht kunt blijven oefenen.

8:45 uur: inloop, koffie en thee
09:15 uur: start programma
13:00 uur: lunch
17:00 uur: einde programma

  • Baantoegang, gebruik materiaal en lunch zijn inclusief.
  • Het dragen van een helm is verplicht.
  • Bij annulering gelden onze annuleringsvoorwaarden.
Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.Referentie Daytrip XL

Jur Kosterbok

Snowboardtraining.nl Voor als je serieuze verdieping zoekt

Op 4 oktober 2020 volgde ik de eerste Daytrip XL van Snowboardtraining.nl

Nu ken ik Mike al een tijdje, privé en vooral van het snowboarden. Zijn snowboard trackrecord spreekt voor zich en zaait geen twijfel over de skills, vaardigheden en professionaliteit van Mike. Reden temeer om, als doorgewinterde snowboarder, toch deel te nemen aan deze daytrip. En een DaytripXL it was! Ondanks de drukte en andere beperkingen van een indoorbaan, of misschien juist daardoor, word je gedwongen om gefocust iedere run perfect uit te voeren. En Mike ziet elke beweging, manoeuvre, ingesleten gewoonte, inconsistentie en funky&groovy danspoging die je maakt. Dit alles wordt opgeslagen in zijn hoofd en op camera.

Op constructieve en professionele wijze krijg je feedback en aanwijzingen. Direct op de piste en voor de lunchpauze op een groot scherm. Soms confronterend, lachwekkend en verademend met het doel om beter te worden. En dat word je deze dag. En de training gaat verder dan hakken en tenen, door de knieën veren en kijken in de richting waar je naar toe boardt. De wereld van materiaal, bindingen, stance, radius, rocker, camber en forward lean ontmoeten de wereld van zwaarte- en G-krachten èn de wereld van lichaamshouding, paralleliteit, stand en positie. Hakken, tenen, schenen, knieën, heupen, buik, billen, rug, borst, schouders, armen, hoofd…. Alles heeft een functie in Mike’s streven naar perfectie voor de cursist. Je maakt carve-bochten zonder je hakken en tenen te gebruiken èn zonder Hoch- en Tiefentlastung. Je traint slalomtechniek, waarbij een mede-cursist middels een touw voor extra gewicht zorgt. Sommige runs staan in het teken van lange bochten, sommige in hele korte. En dan weer gaat de trucenrugszak open en tovert Mike hulpmiddelen tevoorschijn te gebruiken bij de volgende run. En er is nog heel veel meer!

Als je verdieping zoekt in snowboarden, moet je bij Snowboardtraining.nl zijn. Ik ga in ieder geval op herhaling, herhaling herhaling….