Winkelmand

Onze meest geboekte training en niet voor niets! Een dagvullend programma met de meeste sneeuwuren uit ons aanbod van trainingen. Door deze opzet leer je niet alleen de nieuwste technieken. Je hebt ook de tijd om ze toe te passen en de beweging in te slijpen.

Programma

We starten de dag met een uitleg van onze visie en nemen het programma met je door. Dit doen we onder het genot van een kopje koffie of thee. Vervolgens gaan we de sneeuw in om te werken aan je snowboardvaardigheden. Gedurende de dag zullen er videobeelden van je gemaakt worden, die we analyseren om vervolgens weer de sneeuw in te gaan om met de feedback die je hebt gekregen aan de slag te gaan.

Om 13.00 uur genieten we van een uitgebreide lunch en is er even tijd om bij te komen en te ontspannen. Aan het einde van de dag sluiten we af met een drankje (en mooie verhalen) aan de bar.

Een intensieve dag, waarbij leren en plezier centraal staan en met de tips en trucs die je tijdens deze dag krijgt kan je bovendien nog weken vooruit, zodat je op je eigen wintersport gericht kunt blijven oefenen.

8:45 uur: inloop, koffie en thee
09:15 uur: start programma
13:00 uur: lunch
17:00 uur: einde programma

  • Baantoegang, gebruik materiaal en lunch zijn inclusief.
  • Het dragen van een helm is verplicht.
  • Bij annulering gelden onze annuleringsvoorwaarden.
Filters Sort results
Reset Apply
Geen activiteiten gevonden.