Winkelmand

Dankzij ons uitgekiende aanbod is er voor elke snowboarder een training die bij hem of haar past.

Of je nu net met je eerste bochten naar beneden komt, een oldskool snelheidsmaniak bent met een specifieke vraag of een boarder bij wie de freestyleskills mogen worden aangepakt, wij brengen je naar het niveau dat je voor ogen hebt! 

Bij ons staat leerresultaat voorop, uiteraard met de juiste dosis fun als extra ingrediënt. Onze groepen bestaan uit maximaal 9 personen om je de persoonlijke aandacht te kunnen geven die nodig is.

Daarnaast werken we met hooggekwalificeerde instructeurs en door hun deskundige analyse en heldere uitleg leer je ook écht wat en ga je zekerder, sneller en met meer plezier de berg af.

Trainingen

We hebben verschillende trainingen in ons programma om op een efficiënte manier jouw snowboardskills te verbeteren. Of je nu net die ene tip nodig om nog beter de berg af te komen, een bepaalde trick wilt leren, of graag wat langer aan diverse technieken wilt werken, wij hebben een training die aansluit bij je wensen. We bieden 3 verschillende pakketten aan. De 2-uurs privétraining – een specifiek op freestyle of techniek gerichte halve dag training – en onze bestseller, een hele dag snowboardtraining voor de allrounder. Voor snowboardscholen stellen we een pakket op maat samen!

Klik hieronder voor meer info.

Privétraining
Training M
Training L
Snowboardscholen

Opleidingen

Ben je een goede boarder en wil je van jouw passie je werk maken? Word dan snowboardleraar! Ons opleidingsaanbod bestaat uit de niveau 2 en niveau 3 opleiding waarmee je uiteindelijk beginnende tot lichtgevorderde snowboarders mag lesgeven. Wil je écht leren lesgeven, dan is dit de opleiding die je moet hebben!

We werken samen met de NSkiV, de Nederlandse opleiding erkend door de Kwalificatie Structuur Sport (KSS) en het NOC*NSF.

klik hieronder voor meer informatie over de betreffende opleiding. 

Instructeur niveau 2
Instructeur niveau 3
Examentraining
Examens

Snowboardtrips

Er is niets mooier dan genieten van de vrijheid en de natuur die de Alpen je bieden! En al helemaal op je snowboard met je vrienden. Onze reizen zijn zo samengesteld dat ontspanning én werken aan je snowboardvaardigheid perfect op elkaar zijn afgestemd.

In de ochtend werk je samen met een superleuke groep boarders onder leiding van een kundige instructeur aan je techniek en je snelheid. In de middag is er tijd om zelf lekker de berg af te knallen.

Voldaan van het boarden? Dan kun je ontspannen in het leuke dorp of zoek een sauna op in de wellness van het luxe *** hotel.

Winteropening Sölden
Techniektrip Tignes
Freeridetrip Macedonië

Snowboardteam

Wil je meer en sta je het liefst wekelijks op je board. Ben je een techniekfreak of hou je van pistetricks? Bij ons snowboardteam kom je gegarandeerd aan je trekken.

We hebben verschillende kleine groepen die trainen op diverse tijdstippen. Ook voor de jeugdige boarders hebben we een fantastisch team.

Voor alle info klik je op de onderstaande button.